Woud hangend

Woud hangend

De Verity is een prachtig stijlvol tv-dressoir voor aan de muur en gemaakt van massief eikenhout. Doordat het dressoir aan de muur hangt, geeft het een ruimtelijk effect. Het dressoir heeft 3 deuren die gemakkelijk opengaan met een Push en Go systeem. 

Het dressoir wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van jouw meubel, zodat je nog jarenlang plezier hebt van je aankoop! 

Je kunt het dressoir helemaal naar eigen wens samenstellen. Het eiken is in maar liefst 12 verschillende hout kleuren te bestellen en 600 RAL kleuren. Het is ook een optie om het dressoir van MDF te maken of een combinatie van MDF en eiken. De afmetingen kun je zelf bepalen en je kunt kiezen uit drie verschillende afwerkingen van het hout: licht, midden of zwaar rustiek. Wil je het dressoir liever op poten? Dat kan ook. 

  • Afmetingen: 165 cm B x 40 cm H x 40 cm D - 3 deurs 
€ 1.804,-

Related Products

MEUBLS IS GESTOPT

We hebben nog enkele meubels in ons magazijn
Interesse? bel ons 072- 5 823 823


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
    1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.