Yonas hangend

Yonas hangend

Yonas is een stijlvol dressoir van topkwaliteit, gemaakt in Nederland. Doordat het dressoir aan de muur hangt, geeft het een ruimtelijk effect. Het dressoir heeft 5 deuren die gemakkelijk opengaan met een Push en Go systeem. 

Je kunt Yonas helemaal naar eigen wens samenstellen. Het eiken is in maar liefst 12 verschillende hout kleuren te bestellen. Verder kun je nog kiezen uit drie verschillende afwerkingen van het hout: licht, midden of zwaar rustiek.

Het dressoir is ook te bestellen in MDF, in 10 standaard kleuren verkrijgbaar of ga voor één van de andere 600 RAL kleuren. 

Yonas wordt van plank tot eindproduct door een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Is dit niet de juiste maat? maar wel het model? Geen enkel probleem bij alle kasten en dressoirs kunnen wij maatwerk toepassen. 

 • Afmetingen: 280 cm x 40 cm x 40 cm ( BxHxD )
 • Standaard leverbaar in: 115 / 165 / 215 / 240 / 280 cm lang 
 • Hout in 12 verschillende lak kleuren
 • MDF leverbaar in standaard 10 kleuren of ga voor één van de 600 RAL kleuren
 • MAATWERK mogelijk 
€ 2.734,-

Related Products

MEUBLS STOPT!

KORTINGEN TOT 70%!

OPHEFFINGSUITVERKOOP START

27 DECEMBER!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Pettemerstraat 12
  1823 CW Alkmaar-Overstad
 • 072- 5 823 823
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.