Vyano laag

Vyano laag

De Vyano heeft een warme en pure uitstraling. Daarnaast is dit dressoir zeer functioneel en biedt het opbergruimte voor in je woonkamer. Dit prachtige dressoir is gemaakt van massief eiken in combinatie met metalen poten. 

Het dressoir wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Je kunt het dressoir helemaal naar eigen wens samenstellen. Het eiken is in maar liefst 12 verschillende hout kleuren te bestellen en 600 RAL kleuren. De afmetingen kun je zelf bepalen en je kunt nog kiezen uit drie verschillende sorteringen van het hout: licht, midden of zwaar rustiek. Het dressoir kun je ook hangend aan de muur bevestigd krijgen.

Afmetingen: 165 cm B x 55 cm H x 40 cm D 

€ 1.804,-

Related Products

MEUBLS STOPT!

KORTINGEN TOT 70%!

OPHEFFINGSUITVERKOOP START

27 DECEMBER!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
    1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.