Skip to main content

Meubls komt naar jou toe tijdens de coronacrisis!

PERSBERICHT:

ALKMAAR - Je bent uitgekeken op je interieur en je wilt iets nieuws, maar je kan of wilt de deur niet uit? Meubls komt bij jou langs zodat jij bij de voordeur kan proefzitten op een door jou uitgekozen meubelstuk.

Bij Meubls kan de klant terecht voor een aanbod aan meubelen welke van Hollands fabricaat zijn en dat op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd. Eigenaar Paul Klaver: "Dat betekent niet alleen kwaliteit, maar ook dat alle meubels in elke maatvoering, stof- en lederkeuze, houtsoort en afwerking te verkrijgen zijn. Ook onze tafels en kasten kunnen op maat worden gemaakt, in verschillende houtsoorten en kleuren."

Rijdende woonkamer

Als extra service in deze coronatijden komt Meubls naar de klant toe. Paul Klaver legt uit: "Ga naar www.meubls.nl en kies jouw favoriete bank, fauteuil en/of eetkamerstoel uit. Bel ons om een afspraak te maken voor de rijdende woonkamer bij jou voor de deur. Je kunt ons bereiken op nummer 072-5 823 823. Geef aan ons door welke product(en) je wilt zien en ervaren. Dan komen wij bij jou langs met de meubels. We adviseren je over de stof, kleur en maat, zodat het helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen. Natuurlijk vinden wij het welzijn van de klant belangrijk, daarom houden we de anderhalve meter afstand aan en volgen alle richtlijnen van het RIVM op!"

Meubls is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 tot 17.30 uur. Adres: Pettemerstraat 12, 1823 CW Alkmaar.