logo Meubls

COLLECTIE

Meubls is een stoere en eigentijdse interieurboetiek met een unieke collectie. Alle kasten, banken, fauteuils, tafels en stoelen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in Nederland. Hiermee garandeert Meubls de kwaliteit, en het (zit)comfort van alle meubelen. We selecteren zelf onze stoffen op gebruiksgemak, lichtechtheid, sterkte en natuurlijke uitstraling. Of je een fauteuil of een 20-zits hoekbank wilt, alles kan en mag in stof en leder.

Sinds juni 2014 hebben wij het "selected by Meubls" label eetkamerstoelen toegevoegd aan onze collectie. 10 basismodellen waarbij het mogelijk is om de stof, het rugpand, biezen of naden, handgreep of geen handgreep te kiezen. Eetkamerstoelen zonder armleuning in prijsklasse vanaf EUR 135 - Armleuningstoelen vanaf EUR 189 met zorg gemaakt bij Nederlandse fabrikant in Europa.

Voor de kasten en tafels werken we met meerdere houtsoorten, maar zijn specialist in eiken en gespoten meubelen. Naast een ruime standaarcollectie van een 30tal modellen is het mogelijk om maatwerk te verzorgen. Jouw eigen wens vertalen wij een een mooi product. Afwerkingen in authentieke (matte) lak of RAL kleuren of een combinatie hiervan.

Bezoek Meubls XL en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden die wij in een overzichtelijk en gezellige ongedwongen setting bieden. 

Klik hier voor een groot aantal vernieuwde klant impressies

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


© Meubls  |  webdesign TdH [strategy+creation]  |  techniek Netweters

MEUBLS

Made in Holland

COLLECTIE

Banken
Fauteuils
Kasten
Tafels
Eetkamerstoelen
Kleine meubels
Accessoires
Karpetten
New Arrivals

Interieurontwerp

M68

WINKEL

Kooimeerlaan 17
1814 GN Alkmaar
072 820 03 70


info@meubls.nl

OPENINGSTIJDEN

Meubls XL Alkmaar-Kooimeerlaan

Ma  gesloten
Di   10.00 - 17.30 u
Wo 10.00 - 17.30 u
Do  10.00 - 17.30 u
Vr   10.00 - 17.30 u
Za   10.00 - 17.30 u

Koopzondag kalender op de homepage van Meubls.

 

SOCIALE MEDIA

Facebook.com/meubls

Instagram.com/meubls

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebook Pinterest

Facebook
Pinterest
Instagram
nieuwsbrief
contact

COLLECTIE

Neem een kijkje in de collectie van Meubls. Als interieurboetiek zijn wij stoer en eigentijds. Wél is er bij ons ruimte voor uw eigen inbreng. Op deze site ziet u een kleine impressie van de totale Meubls-collectie